CCS Schoonmaak Groningen                                               050-2013300


Corporate Cleaning Service (CCS) verzorgt vanaf 1986 dagelijks schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging en glasbewassing voor diverse organisaties.

Met ons kantoor in Groningen, concentreren we ons voornamelijk op  het noorden en oosten van Nederland, Wij zijn op basis van onze kennis en ons kunnen een meedenkende partner voor onze opdrachtgevers. Met voor iedere locatie een schoonmaakprogramma op maat. Uitgevoerd door vakbekwame medewerkers, overdag of in de ochtend- of avonduren.

Wilt u ook kunnen genieten van een gegarandeerd schone locatie? Zonder zich zorgen te hoeven maken over kwaliteit en continuïteit

Onze Diensten:

Schoonmaakonderhoud: 

Met uw bedrijfspand als beeld van uw organisatie helpen wij u graag. Kantoren, scholen, industrie of recreatie, een schoon gebouw is een pre. Naast het schoonmaken regelen wij de bevoorrading van sanitaire materialen en aanverwante zaken. Op verzoek verzorgen wij de was en het verzorgen van de planten in het gebouw.

Glasbewassing:

Voor glasbewassing geld maatwerk en kwaliteit. Wij bezitten vakbekwame werknemers die op vrijwel elk niveau kunnen werken. Hoogwerk, tuckerpool, afloopwerk, onze gediplomeerde glazenwassers zijn er klaar voor.

Specialistische reiniging:

Van het onderhouden van parkeerplaatsen, het verwijderen van graffiti of ander specialistisch onderhoud, ons team staat voor u klaar.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.